Sider

torsdag 2. juni 2011

Tenker på

Hva tenker du på? Det er det store spørsmålet på Facebook. Mange gode tanker "legges ut" og deles med mange. Idag har jeg så mange tanker at det blir for mye å skrive i en enkel setning. Da er det kjekt å ha en blogg! Hadde ikke trodd det skulle bli så kjekt å blogge :) og jammen er det noen som leser den også :))
Først av alt tenker jeg at jeg er utrolig glad for familien min. Idag har vi hatt besøk av mamma og pappa, svigermor og svigerfar. Kjekt å få gi litt tilbake for all den hjelp jeg får i løpet av uka. Godt å være sammen og kjenne tilhørigheten til hverandre.
Ellers så tenker jeg allerede nå på neste uke med gruppemøte og fylkesting tre dager til ende i Haugesund. Det blir mange saker å forberede og viktige saker å diskutere og bli enige om. Håper det blir gode debatter med god drøs i pausene:) og ikke altfor mange politiske slag ;)
Sist men ikke minst så er jeg spent på høstens valg og valgkampen som ligger foran meg. Det blir en utrolig spennende sommer og høst. Glad for å få være en del av dette :)) Heia KrF!