Sider

lørdag 30. april 2011

Vår nye partileder

Da er vår nye partileder Knut Arild Hareide valgt.  Til stående applaus og hurra-rop!  Jeg gleder meg til en spennende tid for KrF:-))

fredag 29. april 2011

– De rødgrønne angriper friheten - DagenMagazinet

– De rødgrønne angriper friheten - DagenMagazinet

Vår nye 2. nestleder

Bjørg Tysdal Moe fokuserte i sitt innlegg på den kristne kulturarven.  Viktig ikke minst for å gi den oppvoksende generasjon en trygghet i møte med en kanskje utrygg framtid.  Flott innlegg :-)

Den gule tråden

Kampen om menneskeverdet, mot sosial urettferdighet - den gule KrF tråden.  Dagfinn Høybråten sin tale var sterk og innholdsrik med spesiell fokus på KrF sine løsninger for enkeltmennesker og med en klar utfordring til å ikke bli oss selv nok.

Landsmøte i Kristelig Folkeparti

Da er jeg på plass i Trondheim og klar for Landsmøte i Kristelig Folkeparti.  Utrolig kjekt å være på Landsmøte igjen!  Vi starter kl. 11 med åpning og tale av avtroppende partileder Dagfinn Høybråten.  Han har allerede vært på direktesending i NRK sammen med påtroppende partileder Knut Arild Hareide.  Veldig flott presentasjon av hverandre og av KrF sin politikk.  Mye godt sagt på kort tid og jeg kjente at hjertet var med i det de snakket om.  Ikke minst gjennom den tydelige understrekingen av at KrF skal ha et bankende hjerte både for barn og eldre, for familier og ikke minst for mennesker som sliter av ulike årsaker.  Knut Arild Hareide løftet spesielt fram Dagfinn Høybråtens innsats i forbindelse med opptrappingsplanen innenfor psykiatri og psykisk helse.  Vår logo består jo av et hjerte - det forplikter! 

onsdag 27. april 2011

En paaske er over

En paaske er over - en fantastisk flott uke i sirdalen. Er naa tilbake til hverdagen med de utfordringer den bringer med seg. Paaskedagene har vaert innholdsrike med gode skiturer. Turene var ikke saa lange, men lange nok til at vi hadde med niste og koste oss i sola. Veldig glad for aa ha baade tante og onkel med familier i naerheten. Det ble nydelig paaskekake iaar ogsaa. Sveinung var med hele uka - Nandini kom opp etter ei uke i London. Begge synes paaskeferie og Sirdal hoerer sammen.
Ogsaa glad for aa ha mine foreldre ved siden av - godt selskap og god hjelp - ikke minst til aa baere vann. Utrolig hvor mye vann vi bruker! Til ettertanke naar vi kommer hjem og tenker lite over eget vannforbruk..
Skylder ellers aa nevne at Svein og Sveinung gikk paa ski til Kvinen med gode venner Langfredag. Turen ble avsluttet med middag hos oss - alle godt fornoyde:). Kjekt hvis det kan bli en tradisjon.
Selv om det meste dreide seg om klister, sol, ski og paaskekrim, saa er paasken ogsaa for meg en tid for ettertanke og takknemlighet. Ettertanken gaar til Jesus og hans lidelseshistorie med korsfestelsen paa Golgata. Takknemligheten kjenner jeg over at det gjorde Han for meg. Han doede og stod opp igjen og lever idag. Som det staar paa ei tavle ved inngangen til den tomme graven; He is not here for He is risen! Jeg fikk selv besoeke stedet da jeg var der sammen med KrFs fylkestingsgruppe. En stor opplevelse.
Dette faar vaere min oppsummering av aarets paaske. Vel overstaatt!

fredag 15. april 2011

Om å blogge

Hjelp! Da er jeg igang med bloggen "min".  Har valgt en mal som kalles "Overjordisk" - tenkte den ville passe godt på en KrF-politiker som meg?  Vi er vel kjent for å ha beina på jorda og hodet i himmelen - eller noe sånt;-) selv om vi av og til også må stikke fingeren i jorda...
Dette blir en bratt læringskurve for min del - håper du som leser bloggen vil ha en viss overbærenhet med meg i begynnelsen.  Tenkte jeg kunne bruke påskeferien til å komme skikkelig igang og få lagt ut informasjon, innlegg m.m. som kan være av interesse for noen dere ute :-)